Kunststof kozijnen

Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen in Noord- Holland onze kunststof kozijnen zijn al geplaatst in Purmerend, Monnickendam, Edam, Volendam, Hoorn.

Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden gemaakt van hard PVC-materiaal met een hoge schokweerstand. Door toepassing van dit materiaal zijn kozijnen, ramen en deuren extra duurzaam en hebben een lange levensduur. Het gladde oppervlak vereist geen speciaal onderhoud en is bestand tegen alle weersinvloeden.

Onze kunststof kozijnen zijn ook uitvoerbaar met HVL verbindingen zodat ze niet meer van hout te onderscheiden zijn.

Kunststof kozijnen besparen energie en grondstoffen. Verwerkt tot kozijnen, ramen en deuren, verhogen ze het wooncomfort en besparen ze gelijktijdig energie. Ze zijn, dat wat tegenwoordig alle industrieproducten zouden moeten zijn, gebruiks- en milieuvriendelijk.

Om nog maar een aantal eigenschappen van onze kunststof kozijnen te noemen:

Beglazing

Onze kunststof kozijnen worden standaard uitgerust met HR++ beglazing.

Hoog Rendements-beglazing (HR++) is een isolerende beglazing met een aanzienlijk verbeterde warmte-isolatie. Op één van de beide glasbladen is een dunne, bijna onzichtbare metaalcoating aangebracht, die wel (zonne)warmte doorlaat, maar de binnenwarmte terugkaatst naar het vertrek. De spouw is in dit geval met een speciaal gas gevuld, dat beter isoleert dan de gewone isolerend dubbelglas aanwezige lucht. Door het toepassen van deze beglazing wordt uw woning extra comfortabel.

Mogelijkheden

Naast de warmte-isolatie kunt u ook extra eigenschappen aan uw HR++ beglazing toevoegen, zoals bijvoorbeeld zonwering, geluidswering, brandwering, inbraakwering, letselbeveiliging en zelfreiniging. Wij kunnen u over dit uitgebreide pakket vanzelfsprekend nader informeren.

Glasroeden

Glasroeden geven een specifiek karakter aan kozijnen. Wie kiest voor behoud van het bestaande gevelbeeld, zal dus opnieuw glasroeden willen toepassen. Wij hebben een speciaal spijlenprogramma met de meest uiteenlopende vormgevingsmogelijkheden voor de oude en nieuwe gebouwen, met binnen- en buitenliggende spijlen.

Kunststof kozijnen

kunststof kozijnen Purmerend kunststof kozijnen - Purmerend Voordeur  kunststof kozijn