Dakkapellen

Een dakkapel geeft extra veel licht en ruimte. U maakt van uw kleine, donkere zolder heel gemakkelijk een heel ruime slaap- of studeerkamer. Waar nu uw dakpannen liggen kunt u dan heerlijk lopen met uitzicht en frisse lucht. Opeens is uw huis er een stuk groter op geworden. Iedereen die er een dakkapel heeft laten opzetten zal het beamen: wat een ruimtewinst!

Wij maken onze dakkapellen op de traditionele wijze. De constructie bestaat uit een zeer degelijk opgebouwd en geïsoleerd frame, welke aan de buitenzijde word voorzien van hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen zoals keralit gevelpanelen, volschuim kunststof geveldelen en een kunststof kozijn. Voor het dak kiezen wij voor een zogenaamde warmdakconstructie. Deze is van buitenaf geïsoleerd met hoog rendement isolatie.

U heeft al een dakkapel, maar in slechte conditie? Dan is renovatie in kunststof een prima oplossing. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden.

Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk. Afmeting en indeling worden naar wens op maat gemaakt. Onze dakkapellen worden in 1 dag geplaatst. Elk gewenst dakkapel maken wij van onderhoudsarme materialen zodat u niet meer het dak op hoeft om het dakkapel te onderhouden.

Onze dakkapellen zijn:

Dakkapellen 

Dakkapel - Purmerend Dakkapel - Purmerend DakkapellenDakkapellen Dakkapellen Dakkapel Dakkapel